Na, ez valami olyasmi, amire mindig felkapom a fejem! Lehet, hogy más számára nem jelent sokat, nem ad semmit és hidegen hagyja, sőt, előfordulhat, hogy majd megkapjuk, megkapja a művész (mert ez ugye gyakran előfordul kishazánkban), hogy ezt vagy azt koppintja a fotós, számomra mégis az átlagnál egyedi(-bb) stílusról, látásmódról, különlegességről, vagy legalábbis erre törekvésről árulkodnak Stéger Barbarafotói. Az általa teremtett álomvilág pont azt a szürreális valóságot jeleníti meg, amiért sok külföldi példán keresztül rajongtam itt a blogon...

 

Barbara így ír magáról:

 

Stéger Barbara vagyok, jelenleg közgazdásznak tanulok Szegeden, de a művészetek és az alkotás mindig is közel álltak hozzám. Szenvedélyem a fotózás, amit nem tanultam, autodidakta módon fejlesztgetem a tudásom, utánaolvasok, gyakorlok. Ami a leginkább inspirál, és ösztönzi a képeimet az az önkifejezés. Szeretném a képeimbe átültetni a hangulataimat, gondolataimat, szeretem a szokatlan képzettársításokat, a kizáró ellentéteket, szimbólumokat. Szeretnék egy álomvilágot teremteni velük, elszakadni a valóságtól. Emellett inspirál a többi művészeti ág: zene, irodalom, más vizuális művészetek.

 


Ha te is hasonlóan tehetséges magyar művész, kreatív ember vagy, olvasd el a felhívásunkat és jelentkezz nálunk!


 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://creativwork.blog.hu/api/trackback/id/tr944566274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása