Ez most egy olyan dolog, amit semmi pénzért nem hagynánk ki, és még az időpont is tökéletes hozzá, hiszen nyögvenyelős hétfő reggel van. Ma Terry Border totál könnyed képeivel próbáljuk finomhangolni a kedveteket, vagy legalább némi mosolyt csalni az arcotokra.

 

Annyira azért nem lesz nehéz dolgunk, mivel az amerikai művész unalmas, hétköznapi tárgyak felhasználásával kerekít olyan jópofa történeteket, életképeket, amelyek kicsikből és nagyokból egyaránt könnyed kuncogást váltanak ki.

 

Border saját állítása szerint mindig tudta, hogy egy átlagostól eltérő, fura szemszögből szemléli a világot, amiről sokáig nem tudta eldönteni, hogy átok-e vagy áldás az életében. Sikereit elnézve azonban bizton kijelenthető, hogy az utóbbi állítás az igaz!

A bejegyzés trackback címe:

https://creativwork.blog.hu/api/trackback/id/tr164566273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása